IRSC

Kerst- en Nieuwjaarsdiner
Op zondag 15 december organiseerden wij in Afspanning de Jachthoorn – Doornstraat 11 te 2550 Kontich ons Kerst- en Nieuwjaarsdiner. Het feestmenu werd daarenboven muzikaal ondersteund door de Rico Zoroh band met zangeres Nicole. Vanzelfsprekend was er ook dansgelegenheid (quickstep – langzame wals – tango – chachacha …. Weense wals !) en mooie muziek om naar te luisteren.

Onze Wiener Parade XVIII van 15/16/17 november was weer een schitterend succes ! We dachten er aan om een uitgebreid artikel hieraan te besteden, maar een expert van MUSICALVIBES (Patrick Defort), uitgenodigd door onze vedette An Lauwereins, schreef een prachtig stuk en plaatste dit op hun website ; dus neem zeker een kijkje en geniet nog eens mee !
https://www.musicalvibes.net/wiener-parade/ we willen jullie echter deze prachtige foto zeker tonen (maar kijk ook eens onder FOTO s – 2019 -18de Wiener Parade): Onze Wiener Parade XVIII van november 2019 was weer een succes !

de finale van onze Wiener Parade 18

Voor wie het programma (nog) eens wil bekijken van onze Wiener Parade XVIII klik op programma

De Internationale Robert Stolz club kwam op TV 28-10-2019 tot 3-11-2019

En we hebben nu groot nieuws ! 50 jaar Internationale Robert Stolz club en …
onze club werd uitgenodigd door TV Eclips ( Michel Follet) om Robert Stolz voor te stellen in het programma “aan het juiste adres”
De verschillende opnames werden uitgezonden in de week van 28 oktober tot 1 november 2019 – met herhalingen op 2 november (3 afleveringen) en op 3 november (2 afleveringen)
Het bestuur hoopt dat u allen heeft genoten.  

22 september 2019 — Uit zonder Uitlaat

Mechelen combineert de autoloze zondag met een druk bezochte cultuurmarkt ! Onze vereniging was dit jaar present met een mooie stand !