IRSC

Op 15, 16 en 17 november 2019 vond onze Wiener Parade plaats in de Stadschouwburg van Mechelen. Ook dit keer weer een schitterend succes : vooral door de keuze van de muziek, welke vooral op een jeugdiger publiek was afgestemd – met fragmenten uit “Porgy and Bess” , “Follies”, “West Side Story” , “Fiddler on the Roof” en “Phantom of the Opera” – Maar natuurlijk ook de klassiekers van Robert Stolz e.a. – een zeer geslaagde keuze van onze dirigent André Walschaerts.
Ook onze solisten waren super ! Veronika Groiss (sopraan) , An Lauwereins (sopraan), Erwin Belakowitsch (bariton) en Marcel Van Dieren (bariton – als vervanging van de zieke Hans-Peter Janssens) – De presentatie was weer in de goede handen van Connie Neefs.

We beginnen deze fotoreportage met iets wat weinigen ooit gezien hebben : namelijk : de repetities !

En we vervolgen met beelden van het concert ! Het voorwoord van onze voorzitter René Van Eyken – De dirigent André Walschaerts die op kundige wijze een ganse reeks individuele solisten tot een fraai geheel vormt, waar dan de meest mooie klanken uit voortkomen ! Vergeten we ook niet onze zangers-solisten Veronika Groiss (sopraan) , An Lauwereins (sopraan), Erwin Belakowitsch (bariton) en Marcel Van Dieren (bariton) die elk op hun vlak schitterden ! En ook Connie Neefs die elk onderdeel van het concert mooi aan elkaar praatte. En tenslotte het jonge team van Coloma die instonden voor vestiaire en onthaal !

Na het concert was er nog de receptie – drank en hapjes voor deze feestelijke gelegenheid, en met een toespraak van onze voorzitter, en de schepen voor cultuur van de stad Mechelen. Voor de rest : alleen nog gelukkige en lachende gezichten van de concertgangers !